VORES DESIGNPROCES

Herunder kan du læse mere om hvordan vi arbejder.

Det første du skal gøre er at kontakte os. Herefter kan vi få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med. Give dig et tilbud og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Når du har besluttet dig for at vi skal være din leverandør på din kommende web løsning.
Aftaler vi en dato for et opstartsmøde hos dig, hvor vi skal høre mere om din virksomhed, gennemgå dine behov og ønsker til løsningen.
Herefter researcher vi på bla. nuværende designtendenser, og det vi ved, fungerer godt fra et markedsføringsperspektiv og andre stærke eksterne brancher.

Vi designer din webside, som du herefter gennemgår. Vi arbejder tæt sammen med dig omkring evt. rettelser indtil du er helt tilfreds.
Herefter begynder vi at bygge din webside.

Når designet er på plads, bygges din webside.
Vi koder en webside som er responsiv, det vil sige at den er tilpasset til skærm, tablet og mobil.
Det er også på dette tidspunkt du skal levere de tekster, der skal være på div. sider.

Vi sætter en ære i at levere  en løsning, der så vidt muligt er uden useability fejl og gennemgår kodebasen grundigt inden den afleveres  til dig.
Hvis du stiller højere krav i testfasen, vil vi gennemføre alt lige fra tænke højt test til at opsætning af fokusgrupper og lignende UX discipliner.

Når din webside er klar. Vil vi sørge for at sætte den live.
Uanset om det er et nyt domæne eller et allerede et eksisterende domæne, giver vi Google besked om at genindeksere din webside, samt gennemfører omdirigeringer  af dine gamle url’er. Dette sikrer at dine placeringer på fx Google ikke skal genskabes fra bunden.

Vores samarbejde slutter ikke, når din webside går live.
Vi er her for at støtte dig så meget som du har brug for, måske har du brug for hjælp til opdateringer, eller anden support. Du kan med fordel her benytte dig af vores klippekort.

Vi tilbyder også SEO hjælp, Her vil vi gennemgå din webside og forbedre den, så dine websides placering på google forbedres.
Når din virksomhed vokser eller ændrer sig, er vi naturligvis klar når du har brug for os.

Vi håber på at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig til at blive synlig på nettet

ADRESSE

Stenderup 18a
6400 Sønderborg

© 2018 WebRexen.dk.

KONTAKT

Tlf.: 25472944
kontakt@webrexen.dk
CVR.: 34527199

MØD OS HER

G+
Linkedin
Facebook
Youtube

Links til andre hjemmsider i WebRexen familien: Gratis fødselsdagsinvitationer, Strikkeopskrifter til børn, Symønstre som PDF